Mięso Wołowe i Wieprzowe
Poznaj naszą ofertę
PEWNA JAKOŚĆ
Jesteśmy największym w kraju hodowcą bydła mięsnego w sześciu czystych rasach: Red Angus, Hereford, Salers, Limousine, Charolaise i Simentaler wypasanych na łąkach o powierzchni ponad 3 tys. hektarów. Witkowska wołowina jest wołowiną najwyższej jakości, nie jest anonimowa, a każdy element mięsa dodatkowo oznaczany jest z jakiej rasy i sztuki pochodzi. Jest krucha, delikatna i soczysta co ma decydujący wpływ na walory smakowe i kulinarne. Nasza rasowa wołowina to pewna jakość a po przyrządzeniu doskonały smak.
Mięso wieprzowe pozyskiwane jest od zwierząt z własnego chowu. Odpowiednie żywienie i wysoki poziom hodowli ma decydujący wpływ na wysoką jakość pozyskiwanego mięsa. Cały proces przetwórczy jest codziennie nadzorowany przez własne służby technologiczne i inspektorów Powiatowej Weterynarii. Starannie wykrojone i zapakowane elementy mięsne codziennie trafiają do sieci sprzedaży. Dzięki temu zapewniamy świeżość, trwałość i doskonałe walory smakowe produktu.
Katalog
"od Pola do Stołu"
Odpowiadamy za cały złożony proces produkcji. Uprawiamy, hodujemy, przetwarzamy i dostarczamy. Dzięki temu możemy zagwarantować najwyższą jakość oferowanych produktów spożywczych. Siła naszej marki opiera się na wiedzy i ponad 74 letnim doświadczeniu.